Vi skaber synlighed

Et flot grafisk design, der er gennemført

For os drejer det sig om at skabe succes for din virksomhed. Vores design skal give dig muligheder og du kan bruge os til både små og store opgaver. Vi er altid klar til en dialog om, hvilke muligheder der kan give dig en tydelig eksponering. Vi kan hjælpe med at skabe det design, der kan matche idenditetet, og som kan skabe den genkendelse, en god reklame skal gøre.

Sammen kan vi skabe et unikt og troværdigt brand. Lad os kommer igang - tag fat i os med det samme. Vi står klar.

Nogle af de opgavetyper, vi arbejder med:

Identitet

er det der skaber rammen for, hvordan din virksomhed huskes hos kunderne. Identitet skabes blandt andet gennem logoet, farverne og stilen, der er med til, at kunderne husker dit mærke, som en del af din virksomhed.
Læs mere on identitet og logo her >>

Designet

er den stil eller form, som bruges. Det er vigtigt, at designet matcher virksomheden for at underbygge kundernes forventninger og leve op til egne. Gennem et godt design skabes forventningen om, hvilken type virksomhed vi taler om, og derved styrkes eller svækkes værdierne som f.eks. pris, kvalitet, troværdighed, professionalisme, åbenhed, venlighed osv.
Læs mere om design her >>

Det grafiske arbejde

er den praktiske udførelse af din brochure, folder, katalog osv. Det kan også være udvikling af enkelte elementer i din markedsføring som f.eks. tegninger og fotos. Vi påtager os gerne delopgaver, hvor vi kun udfører det grafiske arbejde, hvis du f.eks. selv har lavet et design, men skal have det gjort klar til tryk.
Læs mere om layout og grafisk arbejde her >>

Fotografering

I dag bruges der ofte billeder, der findes gennem store fotosamlinger, hvor man billigt kan købe dem til brug i print eller online. Vi benytter flere af disse udbydere og hjælper gerne med at finde gode billeder, der matcher din virksomhed. Derudover samarbejder vi med flere fotografer, der giver mulighed for, at du også kan få taget dine egne billeder, så din præsentation bliver endnu mere personlig. 

Tekst

Uanset hvor flot en pæsentation eller en brochure bliver, skal budskabet beskrives fængslende og oplysende, mens det også passer til jer. Vi har faste tekstforfattere tilknyttet, der sikrer, at stil og linje holdes, så der kan skabes en bedre kontakt til jeres kunder. Den rigtige tekst flytter kunder.