Print og tryk

Præsentation af en brochure er ikke helt så enkelt at gøre online, fordi den jo blev lavet til at sidde med i hånden. Vi håber dog, at de følgende eksempler giver en ide om bredden og mulighederne, som næsten er uendelige.

Vi tilbyder at løse enkelte dele af en produktion eller styre hele produktionen igennem.

Vi har valgt kun at vise nogle få forsider og udvalgt elementer fra nogle få af vores mange produktioner for at give dig et indtryk af variationerne og mulighederne. Du kan finde flere eksemplar ved at læse vores nyheder. Hvis du ikke ved om vi kan hjælpe dig med en konkret opgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

Læs mere om designbrochure og vores grafiske arbejde under Muligheder.

NordGen Årsrapport Danmarks dronestrategi 2016 Danmarks rumstrategi 2016 Copernicus og Galileo : satelitter publikation, præsentation, print, hæfte publikation, print, katalog publikation, print, folder, præsentation publikation, print, hæfte Bog, publikation, printBog, publikation, printBog, publikation, print folder, print, præsentation Energiscenarier 2014 Energiscenarier 2014 Energiscenarier 2014 Energiscenarier 2014 Energiscenarier 2014 Energiscenarier 2014 Poster, kampagne, formidling, 2014 Publikation, prospekt, præsentation, wind power, 2013 Publikation, rapport, statistik Publikation, rapport, Energy Policy in Denmark, 2012 Salgsbrochure Salgsbrochure grøn energi 2020 i Danmark Klimakommissionen - grøn energi Vores Energi - energiudspil 2011 Virksomhedspræsentation brochure som firmapræsentation produkter Energistrategi 2050 - energiudspil 2010 Pas for medarbejdernes kvalitetsarbejde poster og tilhørende postkort Rengøringydelse til flere målgrupper

Flere af disse opgaver er løst i sammenhæng med andre opgaver. F.eks. designede og producerede vi også banner og posters til Klimakommissionens præsentaion samt matchende PowerPoint-præsentationer til en række af de viste eksempler.