Solid Media Group er gået konkurs

Solid Media Group har intet med Solid Media Solutions at gøre.

Solid Media Group overtog tidligere i år Skandiaweb og er nu altså gået konkurs. De efterlader kunderne med løsninger, der ikke bare kan sættes op af andre.

Hvad betyder det for dig?

Solid Media Group oplyser på deres hjemmeside, at deres løsninger vil fortsætte kortvarigt, med henblik på at kunderne har mulighed for at finde en permanent løsning. Kurator har lavet en overdragelsesaftale med DanaWeb, som betyder, at sælgerne fra DanaWeb vil kontakte alle kunderne.

Hvor uheldig denne situation er for dig, giver det dig også mulighed for at vurdere dine muligheder og måske tage nogle andre valg. Solid Media Solution tilbyder at hjælpe dig videre på, hvad vi synes er en bedre og mere langsigtet løsning for din virksomhed.

Undgå at binde dig

Et site leveret af Solid Media Group var udviklet i deres system. Du kan derfor ikke flytte til en anden leverandør i dag, men har brug for at skifte.

Vi hos Solid Media Solutions tilbyder at lave et website til dig, som er dit. 100% ejet af dig inkl. CMS-systemet, der afvikler hjemmesiden. 
Ingen leje af system, ingen abonnement, igen begrænsninger på antal sider eller andre funktioner, der holder dig tilbage.

Vi udvikler et website til dig, der er bygget på et anerkendt og udbredt system, som du efterfølgende ejer.
Det bliver tilpasset netop din virksomhed - uanset om du ønsker at fastholde dit nuværende design og indhold eller vil benytte lejligheden til at modernisere det. 
Du betaler kun for det, du får lavet, når du får det lavet. 

Du får fuld adgang til selv at vedligeholde dine sider eller kan bruge os til dette.
Sammen kan vi skræddersy din løsning og dit behov for support, så det matcher dig og din virksomhed perfekt.

Vores systemer er alle som standard optimeret til søgemaskiner og kan bruges på mobiltelefonen.

Uden begrænsninger 
Ingen binding 
Ingen løbende udgifter 

Hos os har du fuld frihed. 

Kontakt os i dag - vi kan give dig et hurtigt tilbud på en bedre løsning.