Nye muligheder med nyt website

Stevns-e-service.dk har fået ny hjemmeside

Stevns Entreprenørservice tilbyder nu deres kunder mange flere information om deres produkter. En ny hjemmeside indeholder masser af informationer om hvilket produkter, du kan leje og købe. Desuden en række specifikationer for de enkelte produkter, der vil blive udbygget yderligere over tid og som kunderne altid kan slå op i og derved finde den maskine, der matcher deres opgave bedst.

Vi har udviklet en hjemmeside, der både er enkel at navigere og opdelt så man let kan finde det, man leder efter. Fokus har været på et skabe en online præsentation, der kan udvikles og vokse efter behov og hvor kunderne let kan finde informationer - og hvor det er nemt at vedligeholde informationerne og tilføje nye produkter.

Siden er udviklet i Drupal 8 og byder på en række spændende funktioner i form af et markant design, indbygget optimering (SEO), fuldt backend og den samlede løsning er sikret gennem et af markedets bedste CMS-systemer.

Produktvisningen baseres på en ordliste og det enkelte produkt viser kun relevante informationer, der variere alt efter hvilket produkt man ser på (ikke relevante informationer er helt skjult).

Desuden er der et par enkle visuelle teknikker benyttet, der giver siden mere liv og skaber opmærksomhed.

Stevns Entreprenørservice

Tag selv et kik på siden: www.stevns-e-service.dk eller se de få udvalgte skærmbilleder her under.

En hjemmeside er ikke bare en hjemmesider
Logiske valg og brugeren finder lettere det de leder efter
Mouseover viser vej og gør valget lettere
Præsentation med udvalgte informationer
Stevns Entreprenørservice med moderne hjemmeside