Ny identitet og nyt smart website

Nyt logo og ny hjemmeside

Kort før julen 2016 kontaktede Goldschmidt Rise and Shine mig med et ønske om en ny hjemmeside, der bedre understøtter deres forretning og de aktiviteter de to ejere har.

Jeg kikkede på deres daværende løsning og på det marked de arbejder I og udviklede en samlet løsning, der blev en smule mere omfattende, end oprindelig tænkt, men vi fastholdt budget og havde et godt sambejde om de mange forandringer.

Logo

Første og måske største forændring er at jeg foreslog et ny logo. Det gamle logo tog afsæt i deres navn, mens det nye logo tager afsnæt i både navn men også i høj grad deres arbejde. Det mere simple og enkle logo, kan kombineres forskelligt og kan bedre skabe genkendelse, når de bruger det i det daglige arbejde. Se logoet større under denne tekst.

Logoet består af en gul "sol" og deres firmanavn. Den gule sol bruges både som en tydelig markering og giver opmærksomhed og samtidig henleder det opmærksomheden til deres navn "Rise and Shine".

Hjemmeside

Hjemmesiden skulle være enkel og meget nem at bruge for kunden. Det absolut vigtigt og en klart krav, at de selv skulle kunne vedligeholde indholdet og tilføje nyt indhold løbende.
I den sammenhæng var der et par væsentlige udfordringer. Hjemmesiden skulle være moderne, mobiloptimeret og give mulighed for man kan ændre i layoutet indenfor visse rammer.

Min løsning blev en hjemmeside i Drupal med en overbygning, der gav ekstra gode muligheder for at kunden selv kan gøre mere.

Import af PDF-filer, hvor systemet automatisk kunne lave et preview af forsiden, var en af de mere specielle løsninger. Resultatet af denne funktion kan ses under menuen "Foredrag", som alle er PDF-filer, der er tilføjet.

En anden smart funktion, er at man kan rette i tekst og billeder direkte på siden - man skal ikke først over til en redigeringsside, men man kan markere en tekst og ændre den direkte på siden.
På samme måde kan man via en stribe skabeloner tilføje nye afsnit til en side og vælge hvordan den visuelt skal være. Se to skærmbilleder af denne redigeringsfunktion nederst på siden.

Og alle funktioner er skabt til at sikre at uanset hvad man som ejer gør, er det hele responsivt og derved mobiloptimeret.

Vi er meget stolte af løsningen fordi den er så fleksibel. Tag et kik på www.risenandshine.dk 

Goldschmidt Rise and Shine - mobiloptimeret responsivt design
Goldschmidt Rise and Shine logo
Goldschmidt Rise and Shine - forside
Goldschmidt Rise and Shine - præsentationsside
Goldschmidt Rise and Shine - publikationsliste
Redigeringsside - tekst
Redigeringsside - blokke