Ny hjemmeside til BestPromotion

Nyt design og ny brugervenlig hjemmside

BestPromotion er i dag gået online med deres nye hjemmeside, som vi har haft glæden af at udvikle et design og skabe strukturen til. Efterfølgende programmerede vi løsningen i markedets bedste CMS, der gør det særligt nemt for dem selv at foretage ændringer, tilføjelser og optimerer sin hjemmeside.

Kunden krav til en hjemmeside var at de let kunne opdatere indholdet selv, have gode effekter, mobiloptimeret programmering og et moderne udtryk.

BestPromotion sælger reklameartikler i form af tøj, firmagaver, give-aways og andet, der bruges af andre virksomheder i forbindelse med deres branding. Derfor var det vigtigt at deres nye hjemmeside skulle kunne holdes opdateret med det nyeste indenfor deres branche - og vigtigt at blev gjort, så de let selv kunne stå for opdateringen.

Der er to væsentlige områder på siden: nyheder og produkter.

Nyheder skal opdateres løbende og vil være mange forskellige ting fra kataloger leveret af deres samarbejdspartnere, brancheinformationer og løsninger, der har leveret til deres kunder.

Produkterne bliver fortinsvis i form af billeder, og skal ses som et sted at hente inspiration og måske få ideer til helt andre produkter. 

Besøg siden på www.bestpromotion.dk

Ny hjemmside, nyt design. Helt ny verden
Forsiden på det nye website
Design af et billedgalleri