CMC Denmark styrker dialogen

CMC Denmarks nye hjemmeside

CMC Denmark er en organisation der udvikler, uddanner og certificere management konsulenter i Danmark.

De ønskede en nye hjemmeside, der ville gøre det muligt at skabe en bedre og lette interaktionen mellem medlemmerne.

Et ønske var at give medlemmer mulighed for at kommenterer på blogindlæg, nyheder og andet. Et andet ønske var et medlemmerne selv skal kunne tilføje aktiviteter til kalenderen når deres aktivitet er åben for alle - det kan være møder, besøg eller sociale begivenheder. Endeligt ønskede de muligheden for at medlemmerne på en enkel og let måde kan finde hjælp hos hinanden omkring konkrete opgaver og projekter.

funktioner der gør arbejdet lettere

Vi har løst opgaven med flere unikke funktioner på sitet. Den sidste mulighed kalder vi jobbørs. Her har alle medlemmer mulighed for at få listet et projekt, et medlem kan læse om projektet og melde sin interesse eller kompetance, og derved får projektholderen mulighed for at skabe en godt team omkring et specifikt projekt.

Løsningen er udviklet i Drupal, hvor der er eminente muligheder for at styre adgange, begrænse nogens muligheder og give andres specifikke tilladelser, samtidig med at vi sikre en dynamisk og levende løsning. Alle sider er opsat så det er enkelt og logisk for den ansvarlige at tilføje f.eks. nyheder, blogindlæg og aktiviteter udelukkende ved at udfylde en formular og gemme - lister og visninger gøres af systemet - samtidig med at medlemmerne kan tilføje udvalgte indholdstyper, så snart de er logget ind - f.eks. kan de let og overskueligt tilføje egne aktiviteter uden at skulle lære et nyt system.

Menu og funktioner er altsammen indbygget i indholdstypen, så den enkelte ikke skal huske noget specielt - arbejdet med at tilføre en aktivitet er stort set som at udfylde en kontaktformular på alle andre hjemmesider.

For den webansvarlige er der desuden en overbygning på systemet, der giver mulighed for at skabe særdeles dynamiske designs på den enkelte sider, ved hjælp af en design-maskine, der kan skabe næsten enhver slags indholdsvisning ved hjælp af nogle klik med musen. Alt sammen er selvfølgelig responsivt.

Et krav om Sikkerhed

Drupal er kendt for sin store sikkerhed. En sikkerhed der er særlig vigtig, når man bede sine medlemmer om at bruge sitet, som man gør. Systemets adgangssystem er kendt i hele verden, som særdeles sikker - i seneste gennemgang af hvor meget de største systemer bliver hacket, var Drupal det klart mindst hacket af alle valgte systemer (f.eks. Wordpress (markant mest hacket), Magento, Joomla). 

Medlemmerne kan selv anmode om ny adgangskode, hvis man ikke kan huske den gamle kode.

Sitet er desuden programmeret med en række SEO-værktøjer (funktioner til søgemaskineoptimering) både i form af meta-tags, titler, læsevenlige webadresser og andre.

Sitet findes på www.cmc-denmark.dk

CMC Denmark - responsivt webdesign
CMC Denmark - levende design
CMC Denmark - billeder der styrker budskabet
CMC Denmark - aktivitetskalenderen
CMC Denmark - sommerseminar 2017
CMC Denmark blog - nyheder og blog skal være med til at skabe mere liv