Nyheder

Her finder du nyheder, tilbud, gode råd og andre ting vi ønsker at dele. De er listet efter dato.
Følger du os på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIN eller Printerest vil du måske opdage, at vi på de enkelte medier vil fortælle, når der bliver tilføjet nyt her. Så vi opfordre dig til at følge os på dit fortrukne medie.

Nye muligheder med nyt website

Stevns-e-service.dk har fået ny hjemmeside

Vi har udviklet en hjemmeside, der både er enkel at navigere og opdelt så man let kan finde det, man leder efter. Fokus har været på et skabe en online præsentation, der kan udvikles og vokse efter behov.

Nyt site: Hoppeborgeudlejes

Hoppeborgeudlejes.dk website

Hoppeborgeudlejes.dk ønskede at skifte leverandør, uden at vi lavede alt for mange ændringer. Opgaven var enkel; forbedre nogle få elementer og ellers komme online hurtigst muligt.

Biltilbehør.com - ny webshop

Biltilbehoer.com er designet responsivt

Moderne webshop men stadig enkel og let at finde rundt på og så foreslog vi også et nyt logo, der kunne understrege deres fornyelse. Resultatet blev en gennemgribende ny shop-løsning for kunderne.

Personlig politisk hjemmeside

Responsivt og med smart-web, så du kan rette direkte på side

Smart-web-systemet giver desuden mulighed for at tilføje nye sider, der kan opbygges dynamisk efter behov og ønske - og på en måde, så man selv kan gøre det.

Design og layout af årsrapport

NordGen årsrapport - design og layout af publikation

Design og layout af årsrapport for NordGen, der er en organisation under Nordisk Ministerråd. Stil og form måtte gerne adskille sig fra normen og være med til at skabe opmærksomhed omkring deres arbejde med bevarelse og udbredelse af nordiske planter og dyr.

CMC Denmark styrker dialogen

CMC Denmarks nye hjemmeside

En ny hjemmeside, der gør det muligt at skabe en bedre og mere enkel interaktionen mellem med-lemmerne så de blandt andet kan kommenterer på blogindlæg og nyheder, mulighed for at tilføje aktiviteter til kalenderen og oprette projekter under deres nye jobbørs.

Ny identitet og nyt smart website

Nyt logo og ny hjemmeside

Goldschmidt Rise and Shine har en vision og et ønske om at være med til at skabe forændringer. Derfor skulle deres identitet opdateres til 2017. Nyt logo og ny hjemmeside der underbygger deres arbejde langt bedre.

Ny hjemmeside til BestPromotion

Nyt design og ny brugervenlig hjemmside

BestPromotion er i dag gået online med deres nye hjemmeside, som vi har haft glæden af at udvikle et design og skabe strukturen til. Efterfølgende programmerede vi løsningen i markedets bedste CMS, der gør det særligt nemt for dem selv at foretage ændringer, tilføjelser og optimerer sin hjemmeside.

Opdatering af PsychCon

Design for et alvorligt emne

En designopdatering af sitet for PsychCon med mere fokus på det visuelle, med større og flere billeder, mere aktive farver, en ny beskrivende tekst (og opdateret i forhold til funktioner). Og vi stopper ikke her, over de kommende uger vil vi lave yderligere ændringer, der skal styrke oplevelsen for brugerne - psykologerne og deres klienter - når de logger ind på deres konto.

Nyt for VVS-forretninger

VVS Backup - din genvej til bedre markedsføring

Gennem VVS Backup kan du få hjælp til at styrke din forretning i forhold til salg, markedsføring, forretningsudvikling, hjemmesider, mail og meget mere. VVS Backup er uafhængig og ønsker at tilbyde en række løsninger, som kan styrke og forbedre den lokale VVS-forretning. På sigte vil der komme flere ydelser til.

Danmarks dronestrategi

Danmarks dronestrategi

Danmark har fået sin første dronestrategi, der med fokus på det faglige indhold, i et design der skaber ro og giver adgang til informationerne på en tilgængelig måde, der både er flot og elegant. Vi er stolte af det færdige resultat.

Odense VVS er online

Odense VVS

Vi har netop udgivet et nyt website for Odense VVS, der kom til os, fordi de ønskede en mere komplet hjemmeside, der kunne fortælle om deres kompetencer og referencer på en enkelt og let måde. Som lokal VVS mester, er det vigtigt, at deres hjemmeside netop henvender sig til lokale kunder, som både er private hjem og virksomheder. Systemet er opsat meget brugervenligt CMS.

Danmarks rumstrategi

Danmarks nationale strategi for rummet

Sidste år kom den første danske i rummet, og nu kommer så en strategi for Danmark på, hvordan vi kan bruge vores viden og muligheder til at skabe vækst i Danmark og for danske virksomheder. Vi fik muligheden at udvikle publikationen for regeringen. 

The Nut Association - medlemssite

The Nut Association UK

Vi fik opgaven på at skabe en online identitet til dem, som skulle være fleksible og enkel at vedligeholde af organisationens sekretariat men samtidig har de nogle ambitiøse mål for medlemmerne og ønskede derfor en mulighed for at kunne interagere med medlemmer kun. Løsningen blev et omfattende website men med fokus på at være let at bruge, vedligeholde og udbygge. De kan selv styre alt indhold på en særdeles intuitiv og enkel metode, der gør det lidt sjovere for dem.

Galileo og Copernicus

Styrelsen for Forskning og Innovation: Galileo og Copernicus

Styrelsen for Forskning og Innovation - kontoret for rum - bestilte to foldere, der hver skulle fortælle om fremtiden i relation til den store satelit program, som Danmark er en del af, hvor der skal opsendes 7 kommnunikationssatelitter, der vil give Europe helt nye muligheder for at kommunikere, satelit-styret innovation og meget mere. 

Theill Warming Rådgivning har fået ny hjemmeside

Theill Warming Rådgivning - TWR

Ny og forbedret hjemmeside er udviklet til Theill Warming Rådgivning. Theill Warming Rådgivning arbejder med HR, strategi, rekruttering og trivsel på arbejdspladsen og er et naturligt valg for virksomheder indenfor it-, medical- og konsulentbranchen.

Sitet er responsivt og fungere optimalt på på computer, tablet og mobil. Det er en forudsætning i dag og standard for alle hjemmesider.

Kommunikation i en ejendom

Vores Ejendom

Vores Ejendom er et system til at administrere ejer- og andelsforeninger med. 

Systemet er udviklet af Arcomus og indeholder en stribe funktioner, som gør det let og hurtigt at admnitrerer en ejendom. Ejendomsadministration er en kompleks funtion fordi det kræver mange timer for frivillige i foreningen at udføre. Med Vores Ejendom forenkles nogle af disse arbejdsopgaver og gør livet lidt lettere for både bestyrelsesmedlemmet, beboerne og viceværten.

Nyt website til Eva Stegeman

Eva Stegeman - evastegeman.com

Eva Stegeman er en af Europas bedste kammermusikere, der med sin violin tryllebinder sit publikum uanset om det er som musiker, dirigent eller festivaldirektør for en af de største festivaller for klassiske musik, der afholdes årligt i Holland. Sitet er først og fremmest en præsentation af hendes arbejde og virke, men bliver også hendes koncertkalender, diskografi og meget mere.

Logo til Control6

Control6 logo

Control 6 er et virksomhed, der laver it-løsninger og support i det sydlige England. Virksomheden er ny, men personen bag har arbejdet med infrastruktur og it-systemer i mange år og vil nu udvikle sit brand gennem sin egen virksomhed.

Han tog fat i os med en ønske om at finde et navn, danne grundlag for en stil og ikke mindst i den sammenhæng et logo, der kunne skabe genkendelighed i markedet og som de mange nye kontakter, han ny skal bearbejde, kan huske.

Glæden ved at give

Giv en gave

Nogen gange læser man om ideer, man selv ville ønske man var kommet på. Det sket for mig i sidste uge. Psykolog Aksel Inge Sinding i Oslo startede året med at give 2 timer til personer, der har brug for en at tale med. 

Jeg synes, hans initiativ er så godt og positivt, at jeg ønsker at give tilbuddet her også - her gælder det bare, det jeg har forstand på - reklame, marketing, grafisk udvikling og web.

2 timer du kan bruge helt efter eget ønske

Det handler om at give, og derfor er der ikke begrænsninger ud over det skal være noget, jeg allerede tilbyder.

Solid Media Group er gået konkurs

Solid Media Group har intet med Solid Media Solutions at gøre.

Solid Media Group overtog tidligere i år Skandiaweb og er nu altså gået konkurs. De efterlader kunderne med løsninger, der ikke bare kan sættes op af andre.

Hvad betyder det for dig?

Solid Media Group oplyser på deres hjemmeside, at deres løsninger vil fortsætte kortvarigt, med henblik på at kunderne har mulighed for at finde en permanent løsning. Kurator har lavet en overdragelsesaftale med DanaWeb, som betyder, at sælgerne fra DanaWeb vil kontakte alle kunderne.

Nyheder 2015

Vi har samlet vores nyheder omkring vores arbejde og de ting du kan finde om os på udvalgte sociale medier.

Solid Media Group - som intet har med os at gøre - er gået konkurs. Vi tilbyder alle deres kunder en bedre løsning uden abonnement og binding. Læs om vores bedre løsning her >>

Nyheder fra 2014

Udvalgte nyheder fra 2014. Et udpluk af løsninger, som vi har udviklet, designet eller taget ansvaret for - og løsninger, vi synes, måske kan give dig et indblik i, hvad vi går og laver.

Nyheder fra 2013

Nyheder fra 2013 og nederst et par af de første nyheder fra 2012.