Nyheder

Her finder du nyheder, tilbud, gode råd og andre ting vi ønsker at dele. De er listet efter dato.
Følger du os på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIN eller Printerest vil du måske opdage, at vi på de enkelte medier vil fortælle, når der bliver tilføjet nyt her. Så vi opfordre dig til at følge os på dit fortrukne medie.

Nyt logo og ny stil

BizWiseIT logo

Det handler om forbindelser - uanset om det er mellem personer og virksomheder eller om det er mellem netværk og udstyr - og netop det var grunden til at logoet fik sin udformning. Forbindelser skaber resultater og den imaginære cirkel indikere et fuldt dækkende support miks.

Design af strategien om cypersikkerhed

Strategien om cypersikkerhed

Design og layout af strategien for cyper- og informationssikkerheden indenfor energisektoren blev holdt enkelt og ved brug af farver til at hjælpe med skabe sammenhæng og afskille emner på samme tid. 

Logo, der matcher rådgivning

Logo for Nadia Holmgren

Opgaven var enkel: Lav et flot logo, der både kommunikerer kompetencer inden for rådgivning, kurser og foredrag, og som vil binde virksomheden sammen. En virksomhed, der både henvender sig til erhvervs- og organisationskunder og familier.

Implementeringsplan 3

Rumstatistik – implementeringsplan 3

Danmarks rumstatistik – Implementeringsplan 3 – udgives af 'Styrelsen for Forskning og Uddannelse' med det formål at samle informationer og give et overblik over udviklingen for rumindustrien i Danmark inkl. blandt andet vores samarbejde i NESA. Der er stor fokus på de danske virksomheder, der aktivt udvikler systemer, produkter og ydelser, der enten skaber rumdata eller bruger data til at gøre livet lettere for alle os andre.

Produktkatalog med overblik

Produktkatalog giver flere informationer

Et varekatalog over deres udlejningsmaskiner, men indeholdende informationer omkring størrelse, funktioner og rækkevidder - informationer, der er relevante på byggepladserne, når deres kunde skal finde den rigtige maskine.

Infografik viser visionen

Infografik til produktionsenhed

PostNord ringede en dag og spurgte ind til et grafisk design, der skulle hjælpe med at underbygge deres vision for pakketerminalerne. En kæmpe infografik til en produktionshal, der skulle vise tre kerneområder for dem.

Rebranding af itoi.dk

Nyt logo til Søren Holmgren og i to i

Da jeg sad i Illustrator og rentegnede itoi-logoet, opstod ideen til et helt andet design. Det gamle logo havde to elementer sat sammen; min ide var i stedet at integrere dem med hinanden.

Nyt logo til engelsk kunde

Logo for CosmeticsLab, England

Dette har været et af de mere enkle logoer at udvikle - kunden havde en klar forventning og helt specifikke krav. De var lydhøre over for forslag og ideer, men havde en klar vision for deres eget logo.

Sider