Nyheder

Her finder du nyheder, tilbud, gode råd og andre ting vi ønsker at dele. De er listet efter dato.
Følger du os på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIN eller Printerest vil du måske opdage, at vi på de enkelte medier vil fortælle, når der bliver tilføjet nyt her. Så vi opfordre dig til at følge os på dit fortrukne medie.

Rebranding af itoi.dk

Nyt logo til Søren Holmgren og i to i

Da jeg sad i Illustrator og rentegnede itoi-logoet, opstod ideen til et helt andet design. Det gamle logo havde to elementer sat sammen; min ide var i stedet at integrere dem med hinanden.

Nyt logo til engelsk kunde

Logo for CosmeticsLab, England

Dette har været et af de mere enkle logoer at udvikle - kunden havde en klar forventning og helt specifikke krav. De var lydhøre over for forslag og ideer, men havde en klar vision for deres eget logo.

Dansk rumstatistik 2018

Danmarks rumstatistik 2018

Grafer er en naturlig del af en statistik. Vi har haft fokus på, hvordan vi kan gøre dem enklere rent visuelt og lettere at aflæse, der blev desuden udviklet flere infografikker til denne opgave.

Nyt logo til CMC

Logo til 'Connecting Management Consultants'

CMC Denmark ændrer organisationen, der med udgangspunkt i CMC-netværket åbner op for andre. De kalder sig nu 'Connecting Management Consultants', og her er det nye logo.

Design af Danske rumteknologier

Danske rumteknologier 2017

En masse viden om rumindustrien, og hvad den arbejder med. En viden, man gerne vil dele og bruge til inspiration for andre. Opgaven var at formidle de udviklingsprojekter, der har været inden for rumområdet, hvor danske virksomheder har deltaget.

Grafisk design til rumstrategi

Rapporten "Opfølgning på den danske rumstrategi"

Opgaven var at præsentere resultatet og give en status over den indsats, der er lavet inden for rumindustrien i Danmark siden udgivelsen af Danmarks rumstrategi tilbage i 2016

Nye muligheder med nyt website

Stevns-e-service.dk har fået ny hjemmeside

Vi har udviklet en hjemmeside, der både er enkel at navigere og opdelt så man let kan finde det, man leder efter. Fokus har været på et skabe en online præsentation, der kan udvikles og vokse efter behov.

Nyt site: Hoppeborgeudlejes

Hoppeborgeudlejes.dk website

Hoppeborgeudlejes.dk ønskede at skifte leverandør, uden at vi lavede alt for mange ændringer. Opgaven var enkel; forbedre nogle få elementer og ellers komme online hurtigst muligt.

Sider