Websites

webdesign, website, webshop, e-mail, sociale medier, online, backup

Et website er et udstillingsvindue for din virksomhed. Vi kan skabe dit site, så det matcher din stil, dækker dit behov og samtidig hjælper dig med at blive fundet på søgemaskinerne.

Se udvalgte referencer her >>

Vi benytter flere systemer og anbefaler det system vi mener, vil sikre dig bedst og vil dække dit behov mest optimalt. Hvilket system vi anbefaler i den konkrete opgave, afhænger af dine ønsker og dit behov. Vi arbejder i stor udstrækning med open source-systemer og tilbyder også løsninger på specialudviklede løsninger, der kan udvikles til mere specifikke løsninger.

Vi har blandt andre specialiseret os i:

Wordpress

Det mest benyttede system i verden. At systemet er stort, gør det ikke nødvendigvis til det bedste, men det er med til at gøre det til et meget omfattende system ved hjælp af de moduler, der kan kobles på det.
Brugervenligheden er god, og du lærer hurtigt din vej omkring systemet og de mange funktioner, det tilbyder.

Concrete5

Et CMS-system, der er enkelt og let at bruge med mange tilvalgsmuligheder. Systemet er udviklet med henblik på stor brugervenlighed og på en måde, der gør det særligt nemt for dig at vedligeholde dit indhold. 
Concrete5 er i forhold til mange andre open source-systemer meget kontrolleret og styret i udviklingen i selve kernen. Systemet er udviklet som et system, der blev solgt på licens, men i 2008 skiftede ejerne retning og tilbød systemet som open source for selve kernen.

Drupal

Drupal memberEt prisvindende CMS-system, der kan tilpasses dine behov, og som kan udbygges til endda meget store websites. Drupal har gennem de seneste år vokset sig store i Danmark og benyttes i dag af mange af de største virksomheder.
Drupal er det mest brugervenlige system og et af de mest sikre på markedet. Vores løsninger i Drupal omfatter både små og meget store systemer.

Læs om vores opdateringsaftale her >>

 

Specialbygget

Vi bygger online systemer og CMS-systemer fra bunden. De giver dig en unik mulighed for at få det udviklet, som du ønsker, samtidig med at vi sikrer den stærkeste søgemaskineoptimering inkl. sikkerhed og hastighed.

 

Du vil opdage, at vi er en anderledes partner, der engageret og målrettet vil arbejde på at fremme din virksomhed og skabe det bedst mulige udbytte for dig.