Hosting af dit website

Vi tilbyder hosting af dit website gennem udvalgt partner.

Elementer som hastighed, oppetider, sikkerhed, backup, netværk, antal kunder pr. server og mange flere har alle en stor indflydelse på den oplevelse, du får, når du administrerer din løsning, eller når dine kunder besøger den. Solid Media arbejder konstant på at optimere vores løsninger og sikre bl.a. at dit site er på en server med god ydelse uden at vi har overfyldt det.

Med udgangspunkt i et super optimeret datacenter tilbyder vi en sikker og hurtig webhotel-løsning, der kombinerer de optimale kvalitetskrav med særdeles konkurrencedygtige priser. 

Alle webhoteller indeholder serverplads til website, fri antal POP3-mail-konti, MySQL-database og vores support og hjælp.

Har du et Drupal website leveret af os, tilbydes du også en opdateringsaftale. Læs mere om aftalen her >

Hosted Exchange

De færreste medarbejdere tilbringer hele arbejdsdagen ved skrivebordet. Denne mailløsning er optimal hvis du har brug for en sikker, driftstabil løsning.

Med Hosted Exchange får du en stribe fordele for dig personligt og for virksomheden:

  • Kalendersynkronisering fra pc til tablet og mobiltelefonen
  • Holde adressekartoteket opdateret på alle platforme 
  • Gøre e-mails tilgængelige på farten 
  • Planlægge aftaler med kunder og kolleger
  • Eventuelt se kollegernes kalender
  • Og meget meget mere...

En Hosted Exchange-løsning fungerer som en udvidet privatsekretær, der sørger for opdatering, synkronisering og deling af data, så dine medarbejdere kan fokusere på at løse mere relevante arbejdsopgaver.

Løsningen kræver blot en internetforbindelse, hvorved der bliver fuld adgang til alle e-mails og medarbejdernes kalender.
Kan opsættes til at køre gennem Outlook, Mac Mail og de fleste andre mailprogrammer.

Dine filer er i skyen

En Hosted Disk kombinerer fleksibiliteten ved at have sine dokumenter liggende online med fordelene ved at benytte en traditionel server. 

Så længe du har adgang til internettet, vil virksomhedens filer og dokumenter være lige ved hånden - dette uanset om du er på kontoret, til kundemøde eller arbejder hjemmefra. Det betyder, at der altid er hurtig adgang til de rigtige, opdaterede dokumenter, også selvom du arbejder væk fra kontoret. 

Hosted Disk er en meget enkel måde for flere personer at dele filer og dokumenter.

Ved hjælp af et gratis stykke software kan en Hosted Disk endda blive konfigureret som ethvert andet fællesdrev - og figurere på samme måde! Det betyder, at du på din computer ser disken som et hvilket som helst andet drev og kan gå på disken på samme måde.

Automatisk backup af dine filer

Der er efterhånden meget lidt tvivl om, at backup af forretningsdata ikke bare er en god ide for virksomheden, men at det næsten er livsnødvendigt! 

Alligevel har mange, især mindre virksomheder, svært ved at etablere et system, der sikrer dem ved nedbrud, brand eller indbrud, og som ikke er afhængigt af, at medarbejderne skal huske bestemte sikkerhedskopieringsrutiner og lignende. 

Remote Backup fritager virksomheden fra at skulle tænke over backup og at tage sikkerhedskopier i dagligdagen, samtidig med at deres it-sikkerhed altid vil være i top. Vi sørger for automatisk backup til vores storage-servere, der både ligger fysisk separeret fra virksomheden og er placeret i et datacenter, der er topsikret mod strømafbrydelser, brand, indbrud og lignende.

Du installerer et lille program på din computer og bestemmer, hvad der skal medtages i backup, og systemet sørger så for automatisk at opdatere din backup. Det eneste, du skal gøre, er at være online med din computer - så sørger vi for resten.

Måske fandt du ikke hvad du søgte her - give os et ring, vi tilbyder en hel stribe løsninger som fælles for dem alle tager udgangspunkt i dit behov.