Det trykte medie er noget særligt

Grafisk arbejde og ideudvikling

Når du modtager en præsentation i hånden, får den særlig opmærksomhed og effekten er langt stærkere i forhold til web og mail. Det føles som om din virksomhed bliver mere konkret, når præsentationen kan bladres i. Samtidigt ved vi at informationer der er trykt og presenteret i en tryksag stadig opfattes som mere værdifuld - typisk gemmes en brochure eller et katalog, mens en hjemmeside eller en mail, ofte skal søges frem, hver gang der er brug for informationen.

Vi udvikler, designer og laver layoutet til brochurer og kataloger. Ofte tager vi ansvaret fra start til slut, men tilbyder også at udføre dele af opgaven, hvis det ønskes. Vi kan tilbyde både online og printede kataloger. Online vil det ofte være i form af en webbutik eller en hjemmeside. Læs mere om den type her.

Du kan finde eksemplar på trykte brochurer og kataloger vi har lavet her >>

Vi kan hjælpe dig fra den første ide til den færdige brochure eller katalog. Eller vi kan hjælpe dig med enkelte dele og elementer, hvor du gerne vil have lidt hjælp.
På print samarbejder vi gerne med dit trykkeri eller hjælper dig med at tage tilbud hjem på tryksagen. Online har vi systemer og metoder, der vil gøre det enkelt og let for dig selv efterfølgende at vedligeholde dine informationer.
 

Banner og storformat

 
Vi designer også bannere, roll-ups og andet udstillingsmateriale. Vi samarbejder med en lokal produktionsvirksomhed for at sikre, at du ikke kun kan få vores design, men også det færdige produkt. Hvis du ønsker det, tilbyder vi gerne at samarbejde med din egen printleverandør om resultatet.

Nogle få eksemplar på rollups vises her >>

Annoncer

 
Sammen med websites og brochurer er annoncer et område, hvor du kan gøre dig selv synlig. Der er stadig mange muligheder med annoncer, og selv om enkelte typer nogle gange erstattes af en kampagne på sociale medier i dag, er der stadig mange fordele ved annoncering - specielt når du vil styrke dit brand og forhøje din kendskabsgrad.

Annoncerne giver en meget hurtig og direkte adgang til læserne, som kan være vanskeligere at opnå på f.eks. internettet.
 

Brevpapir og visitkort

 
Vi laver selvfølgelig opså layout og ide på dit brevpapir eller dit visitkort. Vi tilbyder gerne at sørge for produktionen også, men vores arbejde er at sørge for layout og opsætningen. Til den faktiske produktion kan vi bruge det trykkeri, du ønsker, eller nogle af dem, vi i øvrigt samarbejder med.