Det første indtryk er vigtig

Dit ansigt overfor dine kunder

Din identitet er dit ansigt over for dine kunder. Det er her, de får det første indtryk af dig og din virksomhed.

Du kender det fra dig selv. Når du møder en ny person første gang, har du indenfor få minutter dannet dig et indtryk af denne person - allerede inden det første ord er sagt.

Når vi taler om din identitet i relation til din virksomhed, er den endnu vigtigere. Ved et møde har du mulighed for at påvirke holdningen gennem dine ord og handlinger - men når en kunde ser dit logo første gang, er det måske den eneste ting, de kan vurdere din virksomhed på, og så kan selv verdens bedste produkt få det svært, hvis det sættes sammen med en misvisende identitet eller uklar kommunikation.

Logo

 
Dit logo eller den grafiske linje er ofte virksomhedens første kontakt med nye kunder - er det nødvendigt at påpege vigtigheden af, at denne kontakt matcher virkeligheden, så du fremstår endnu mere professionel?

Se et udvalg af logoer vi har udviklet >>

Har du et ønske om at få et logo, der er unikt og kan bruges i de forskellige sammenhænge, som du benytter i din virksomhed i dag som f.eks. visitkort, brevpapir, PowerPoint, regninger, annoncer, brochurer osv., har vi en stribe ideer at arbejde ud fra. Vi udvikler et logo baseret på en samtale med dig, opsætter dette på et forslag til brevpapir, visitkort, mail og evt. faktura. Logoet leveres til brug for tryk, web og print. Opsætningerne leveres klar til brug for print eller tryk efter behov og aftale. Kontakt os i dag for en snak om mulighederne, og hvordan vi kan hjælpe med at skabe jeres logo.

Idenditet

 
Mange tror at logo er lig med idenditet men det er dog en forenkling, der kan resultere i nogle mindre heldige situationer.

Dit logo er en del af din idenditet men i denne er også det sprog du bruger, udseendet på det materiale du har, dit valg af foto, font, farver og øvrige ting, som dine kunder se. Det kan være helt ned til den tape du bruge omkring de kasser du sender din vare i.

Nogen gange er det måske ikke nødvendigt at gå helt ned til typen af tape, som bruges men en meget set misforståelse er f.eks. omhyggeligheden med sine PowerPoint præsentationer. Vi tilbyder dig en gennemgang af dine forskellige elementer og sammen finder vi ud af hvad din ambition skal være fra logo til tape og alle ting der i mellem.

Ring helt uforpligtende for en snak om din idenditet.