Design

Skære igennem til det vigtige

Det er vigtigt, at dit design matcher din virksomhed for at underbygge kundernes forventninger og leve op til dine egne.

Gennem designet skabes forventningen om, hvilken type virksomhed du har, og derved styrkes eller svækkes værdierne som f.eks. pris, kvalitet, troværdighed, professionalisme, åbenhed, venlighed osv.

Designet kan hjælpe med at gøre dit budskab tydeligere og mere rent gennem brug af billeder, tekst, grafiske elementer og farver. Vi kender alle de helt store brands og sætter meget ofte disse mærker ind i en sammenhæng, som de har markedsført gennem mange år. Om det er en rød prik eller en grøn linje, så kan et enkelt grafisk element skabe genkendelighed for dit brand og derved gøre dit mærke stærkere. 

Du kan finde eksempler på layouts, vi har udviklet, her >>

Designet kan også skabe tryghed for dine kunder. I et priskatalog kan et godt design gøre det lettere for læserne at finde den information, de leder efter, eller få den store præsentation i PowerPoint til at virke mere professionel og underbygge dit foredrag. 
Designet starter allerede på dit visitkort, i annoncen eller på websitet, som ofte er noget af det første, hvor en mulig kunde præsenteres for dig og din virksomhed.

Vi kan hjælpe dig med at skabe en gennemgående linje og genkendelighed på alle områder, hvor dit logo eller dit brand vises.