Pantones modefarve efterår 2016

Pantones modefarve efterår 2016

Pantone Color Institute er en afdeling af Pantone, som forsøger at forudsige farvemoden og udgiver forudsigelser, som skal gøre det lettere for virksomheder og med disse farver, modedesignere at tage beslutninger for deres mærke. Fordi Pantone er den førende farvespecialist i verden indenfor mode, arkitektur og grafisk arbejde.

Specielt i den grafiske branche er Pantone den dominerende farvekode og mange virksomheder kender deres Pantone farvekode for deres logo, som derved kan produceres ensartet på tværs af mange forskellige materiale valg.

På grund af denne position er det derfor også interessant at følge de forudsigelser, der kommer fra Pantone - meget ofte rammer de meget præcist og er med til at udvikle nye farver, der efterfølgende bliver benyttet mange steder.

Modefarven for efteråret 2016 udkom i lidt tidligere i år og du kan her få en smagsprøve på, hvad du kommer til at se i butikkerne om kort tid.

Pantones modefarve efterår 2016

Farverne skifter hele tiden, så dette er nok ikke en god grund til at skifte alt du har, der ikke er i netop disse farver, men farverne kan måske inspire dig.