Blog

Her finder du nyheder, tilbud, gode råd og andre ting vi ønsker at dele. De er listet efter dato.
Følger du os på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIN eller Printerest vil du modtage link til vores blogindlæg der. Så vi opfordre dig til at følge os på dit fortrukne medie.

God opførsel på sociale medier

Opfør dig pænt på sociale medier

Sig noget positivt. Man behøver ikke at udtale sig, bare fordi man har muligheden - og faktisk er det lidt uhøfligt at udtale sig, hvis man kun kommenterer for at fremhæve sig selv.

Sikkerhed først

Vær opmærksom og kritisk når du er online

Vi skal alle være opmærksomme og kritiske for alt vi modtager og åbner, når vi er online. Det vilde vesten, hvor regler skrives når grænser overtrædes og skaden er sket - det er i dag dit ansvar at være forsigtig og opmærksom. Her er nogle af de ting du skal have fokus på.

Bruger du farver forkert?

Design med farver

Typografi og farver bliver utrolig stærke når man harmoniserer sammensætningen, fordi du så styrker opmærksomheden omkring emnet, giver større gennemslagskraft og skaber bedre effekt.

Fantastiske billeder helt gratis

Fantastiske billeder helt gratis

Jeg har samlet en liste af gode billedarkiver, der har en høj kvalitet og benytter CC0 licens eller noget der ligner. Du finder i alt 20 forskellige arkiver.

Spot det billige logo

Spot det billige logo

Et billigt logo kan enten virke misvisende eller skubbe kunderne væk fra dit produkt. Tænk over psykologien i din kommunikation - skabe en positiv opfattelse.

Hvorfor ingen læser din tekst

Skriv mere levende og læsevenligt

Måske du har fået det gode råd at gøre din tekst let at skanner igennem, når du skriver online, er det nok det værste råd du har fået. Læs hvorfor og få ideer til bedre tekster.

Ny persondatalovgivning

Ny persondatalov gældende for hele EU

Men hvad betyder den nye persondatalov for dig, der har en hjemmeside, udsender nyhedsbreve eller gemmer informationer, der kan pege tilbage på en konkret person? Store ændringer er på vej.

Chrome advarer: 'ikke sikker' på login-sider

Aktiver SSL på din hjemmeside

En af de nyere ændringer er sket i Google Chrome-browseren, hvor du se at den skriver "Not secure" i adresselinjen, hvis du kommer til en side, hvor der skal intastes adgangskode og siden ikke er sikret med SSL (https).

Årets farve 2017

Årets farve fra Pantone

En farve der matcher tidsånden og stilen for året. Pantones valg af farve har traditionelt haft stor indflydelse indenfor arkitektur, indretning, mode, grafisk design og mange flere.

Inspiration fra mestrene til design

Design og layout inspiration

Jeg har her samlet en lille serie af ordsprog eller udsagn, der passer godt til den grafiske branche, de produkter vi laver og hvordan vi samarbejder med vores kunder. De fleste af dem er udtalt af nogle af de mest succesfulde reklamemennesker i verden. Nogle af disse kan måske inspirere dig til et endnu bedre design eller layout, end det du har i dag.

Sider