Blog

Her finder du nyheder, tilbud, gode råd og andre ting vi ønsker at dele. De er listet efter dato.
Følger du os på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIN eller Printerest vil du modtage link til vores blogindlæg der. Så vi opfordre dig til at følge os på dit fortrukne medie.

Spot det billige logo

Spot det billige logo

Et billigt logo kan enten virke misvisende eller skubbe kunderne væk fra dit produkt. Tænk over psykologien i din kommunikation - skabe en positiv opfattelse.

Hvorfor ingen læser din tekst

Skriv mere levende og læsevenligt

Måske du har fået det gode råd at gøre din tekst let at skanner igennem, når du skriver online, er det nok det værste råd du har fået. Læs hvorfor og få ideer til bedre tekster.

Ny persondatalovgivning

Ny persondatalov gældende for hele EU

Men hvad betyder den nye persondatalov for dig, der har en hjemmeside, udsender nyhedsbreve eller gemmer informationer, der kan pege tilbage på en konkret person? Store ændringer er på vej.

Chrome advarer: 'ikke sikker' på login-sider

Aktiver SSL på din hjemmeside

En af de nyere ændringer er sket i Google Chrome-browseren, hvor du se at den skriver "Not secure" i adresselinjen, hvis du kommer til en side, hvor der skal intastes adgangskode og siden ikke er sikret med SSL (https).

Årets farve 2017

Årets farve fra Pantone

En farve der matcher tidsånden og stilen for året. Pantones valg af farve har traditionelt haft stor indflydelse indenfor arkitektur, indretning, mode, grafisk design og mange flere.

Inspiration fra mestrene til design

Design og layout inspiration

Jeg har her samlet en lille serie af ordsprog eller udsagn, der passer godt til den grafiske branche, de produkter vi laver og hvordan vi samarbejder med vores kunder. De fleste af dem er udtalt af nogle af de mest succesfulde reklamemennesker i verden. Nogle af disse kan måske inspirere dig til et endnu bedre design eller layout, end det du har i dag.

Bliv bedre til design

Gode råd om design og layout

Et design er ikke at gøre noget pænt - pænt er et spørgsmål om smag. Design handler om at skabe noget, der på én gang virker spændende og tiltalende samtidig med, at det hjælper læseren med forstå eller finde, det du ønsker. Et godt design giver læseren en ekstra oplevelse eller hjælper med at finde noget specifikt. Vi har samlet nogle få vigtige råd om design og layout, som måske kan være en hjælp.

Brug de sociale medier

De største sociale medier i Danmark

Facebook, Twitter, LinkedIN, Google+, Printerest, Instagram, Snapchat... ramsen kunne fortsætte, hvis vi skulle nævne alle. Vi kikker her på de seks største, der har et stort publikum i Danmark og kommer med forslag til, hvordan du kan få større succes på dem.

Ændringer i markedsføringsloven

Markedsføringsloven ændres i 2017

Lige nu arbejder man fra regerings side på at ændre markedsføringsloven. Loven trænger til en opdatering og skal desuden tilpasses nye regler fra EU. Arbejdet har været i gang længe og forslaget er nu sendt i hørning og det betyder, at vi måske kan forvente, at den vil træde i kraft næste sommer.

Skab et godt logo

Skabe det perfekte logo

Jeg har skrevet en kort gennemgang af de overvejelser, der kan være med til at skabe et godt logo for en virksomhed - måske du kan bruge nogle af ideerne til at finde frem til, hvad du vil have.

Sider